Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Θεραπευτικές αγαπημένες Πατούσες

Εκπληξούλα! Για τους Ειδικούς που μας καλοδέχονται κάθε φορά και μας ενημερώνουν με συνέπεια για το έργο τους. Για τους Ειδικούς μας που αγαπούν τις Πατούσες και τις Ουρές και μετουσιώνουν την αγάπη τους σε θεραπευτική αγωγή. Για τους Ειδικούς μας που το χαμόγελό τους είναι αρκετό για να καταλάβουμε τον κόσμο γύρω μας.

Άγγελος: Το αμφιθέατρο του 3ου Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου τη μέρα της επίσκεψής μας



 Μαριλία: http://iwishyouto.com/view/7d3818495fc2f187




Μαρία Τ.

Ευαγγελία: http://iwishyouto.com/view/81b7fc3d5ec8d2b9

Ευαγγελία

Ευαγγελία: Το πραγματικό Δώρο

Γιώργος Δ.: http://iwishyouto.com/view/75c0702f074eb759
Γιώργος Ρ.: https://iwishyouto.com/view/41e0fda301dbe85b

Γιώργος Ρ.


Βίκη: https://iwishyouto.com/view/505f894cdc1c34e5
Ραφαήλ: http://iwishyouto.com/view/2d5d6810d9830de9
Ραφαήλ
Ανδρέας

Γιάννης Τ.

Άννα Στ.


Ελένη

Μελίνα: Το δώρο

Νίκος: ζωγραφική 3D


5 σχόλια:

Σίσσυ : ) είπε...

Ουάου παιδιάααααα!! Είστε καταπληκτικοί !!!!

Έφη είπε...

Παιδιά σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την όμορφη έκπληξη σας!! Ήταν όλα υπέροχα και συγκινητικά! Χαιρόμαστε που είστε παιδιά με φαντασία, με ενδιαφέρον ,νοιάζονται να μάθουν κάτι παραπάνω,μα κυρίως με ζεστή καρδιά και χαμόγελα!! Εμείς να ξέρετε περνάμε υπέροχα μαζί σας!

Μαριλία είπε...

Σίσσυ και Έφη, νιώθω ιδιαιτέρως τυχερή φέτος! Τα παιδιά αυτά ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι καταπληκτικά και ΠΡΑΓΜΑΤΙ ανταποκρίνονται σε ό,τι τους ζητήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νιώθω όμως ιδιαιτέρως τυχερή και για τη συνάντηση μαζί σας. Η δοτικότητα και η αμεσότητά σας είναι έκδηλη και αντικατοπτρίζει την αγάπη σας για τη δουλειά σας. Το ότι οι συναντήσεις μας γίνονται πέραν του διδακτικού σας ωραρίου επιβεβαιώνει άλλη μια φορά αυτό το γεγονός.

Όσο για αυτό που εισπράττω από τους μαθητές μου μετά τις συναντήσεις μας... είναι αυτό που διαπιστώσατε κι εσείς: ζωηρό και ειλικρινές ενδιαφέρον για την Ειδική Αγωγή. Θαρρώ συμβάλλουμε στο να γίνει ένα βηματάκι στον δρόμο της κατανόησης και της αποδοχής του διαφορετικού. Και, όπως διατύπωσε μια μητέρα σήμερα, αυτό είναι μάθημα ζωής. :)

Καλή συνέχεια! Ευχαριστούμε για όλα! :)

Ελένη είπε...

https://iwishyouto.com/view/2cd4be901f1813fc

Μαριλία είπε...

Μπράβο, Ελένη! :)