Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Λαμποργκίνι για... ψάρια

 Αντιγράφω από την αγαπημένη σελίδα του facebook Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ και το αφιερώνω στον σημερινό "Αν ήμουν πρωθυπουργός για μία μέρα..." της τάξης μας.


💥 Καταμεσής του Ατλαντικού Ωκεανού, σε βάθος 3000 μέτρων, κείτονται τα κουφάρια ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ! 😳😳😳 Μιλάμε για Λαμποργκίνι, Πόρσε, Μπέντλει... συνολικής αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων! 
 
❗️Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :
 
🚢 Πέρυσι τον Φεβρουάριο ένα πλοίο με εμπορεύματα (κυρίως αυτοκίνητα) που πήγαινε από την Γερμανία στις ΗΠΑ (λεγόταν "Felicity Ace") έπαθε μια βλάβη, άρχισε να μπάζει νερό, πήρε φωτιά ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ! Ευτυχώς και τα 22 άτομα του πληρώματος εκκένωσαν εγκαίρως, όμως όλο το εμπόρευμα μαζί με το πλοίο κατέληξαν στον σκοτεινό βυθό! 
 
😳 Κι έτσι πλέον, καμιά 300αριά χλμ. νότια από τις #Αζόρες σε μια μικρή ωκεάνια περιοχή ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΥΠΕΡΛΟΥΞ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ! 😱
Πόσο περίεργη η ζωή! Κάποιοι στην ξηρά θα πέθαιναν για μια Λαμποργκίνι, και παράλληλα χωρίς ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, κάποια ψάρια στη μέση του Ατλαντικού έχουν πια μια Λαμποργκίνι για σπίτι τους! 😂😂😂
😂
Εικόνα : σκρινσοτ απο γκουγκλ ερθ + τα καλλιτεχνικά μου τα edits
💖

Δεν υπάρχουν σχόλια: