Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Επέτειος Πολυτεχνείου

 

Χρωστούσα ανάρτηση μέρες τώρα και θα την έκανα, φυσικά, για να σας ευχαριστήσω και δημόσια για την προσπάθεια και τη συνέπεια στην προετοιμασία της εκδήλωσής μας για την επέτειο του Πολυτεχνείου! Ήσασταν εξαιρετικοί τόσο στις πρόβες, όσο και στην επεξεργασία ταινιών, κειμένων, μουσικής, ντοκουμέντων... Θέλω να πιστεύω πως προσεγγίσαμε την ιστορία με τρόπο διαφορετικό και πως θα μας μείνουν όσα συζητήσαμε για τον φασισμό, τη δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. 


12410 και 1 τριαντάφυλλα

 





Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Ελένη Τζαγκαράκη, των Εικαστικών, για το θεσπέσιο σκηνικό. Η κυρία Ελένη είναι από τις Εικαστικούς που δημιουργούν ΜΑΖΙ με τα παιδιά. Που διδάσκει και υποστηρίζει ώστε το αποτέλεσμα να είναι από τα παιδιά για τα παιδιά. Για αυτό χαίρομαι τόσο να βλέπω σκηνικά τους. Θερμό, λοιπόν, το ευχαριστώ και από καρδιάς!

Επίσης, τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στον κύριο Γιώργο Πράτσιο, της Μουσικής. Σε ελάχιστο χρόνο, με επαγγελματισμό και υπομονή δίδαξε και υποστήριξε τα τραγούδια που ακούστηκαν από τη χορωδία, ενώ επιμελήθηκε ολόκληρη την ηχητική κάλυψη. Χωρίς τον κύριο Γιώργο δε θα είχαμε το αποτέλεσμα που απολαύσαμε όλοι. 

Τέλος, οφείλουμε θερμότατο ευχαριστώ στις εξαιρετικές συνεργάτιδες, δασκάλες κυρίες Αμαλία Μαργιέτα και Μαργαρίτα Φουρνιώτη! Η επιμονή και η υπομονή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η καλή τους διάθεση και το πνεύμα συνεργασίας που τις διακρίνει ήταν κινητήριος δύναμη για μένα. Από κοινού γράψαμε τα κείμενα της εκδήλωσης, την επιλογή των τραγουδιών είχε η κυρία Μαργαρίτα, ενώ η ψηφιακή παρουσίαση που υποστήριξε την εκδήλωση "Μνήμες Ιστορίας" (το... κοντρόλ του τηλεπαιχνιδιού δηλαδή) ήταν από τα χεράκια μου. 

Κλείνοντας, να τονίσω πως τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό χωρίς την υποστήριξη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του 45ου Δημοτικού Σχολείου, αλλά και χωρίς την εξαιρετική συμμετοχή όλων εσάς, των μαθητών και των μαθητριών μας, καθώς και του υπέροχου κοινού που μας εμψύχωσε και μας ώθησε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. 

Εις το επανιδείν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: