Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Τέχνη καθ' οδόν 2018

2-6 Ιουλίου το Ηράκλειο γίνεται πολύβουο από καλλιτέχνες που βγαίνουν σε γειτονιές και πάρκα αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον και πλήθος κόσμου που ξεχύνεται στους δρόμους για να τους απολαύσει και να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο σ' αυτό το 3ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου, Τέχνη καθ' οδόν, κάνοντας την πόλη ιδιαίτερα όμορφη. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.


6 σχόλια:

Unknown είπε...

Ευαγγελια

παρα πολι ενδιαφερον.Να περνατε καλα,και να μας εχετε απασχολιμενους.

Μαριλία είπε...

Χαίρομαι που το βρίσκεις ενδιαφέρον. Ωστόσο... πώς να σας κρατάω απασχολημένους καλοκαιριάτικα;;; Δεν το θέλει ούτε ο Θεός!!! :) :)

Αλλά αν επιμένεις... ΜΟΛΙΣ ΘΑΡΡΩ ολοκλήρωσα μια εργασία μου. Για παίξε και πες μου τι δε δουλεύει ώστε να το διορθώσω... https://scratch.mit.edu/projects/235213208/#player

Από υπολογιστή μόνο. ;)

Ανώνυμος είπε...

Κυρία, μιας και εχω κενο Σαββατοκυριακο σκευτικα να δω εγω την εργασια σας!(νωρις το θυμιθικα) Τελος πάντων, 1ον οταν τελιωνει η ασκηση με τις συγκρίσεις το σημα του μικροτερου(<) μενει στην οθονη και στη δευτερη ασκηση. 2ον αν επιλέξεις ενα σημα και πριν το τοποθετισεις αλλαξεις γνωμη τοτε αυτο δεν γυρναει πισω, πρεπει αναγκαστικα να το τοποθετισεις και μετα να διαλεξεις ενα αλλο! Ααα παρεπιπτωντος το όνομα Πικο το εμπνευστικατε απο τον σκυλο μου???



Εβελίνα, πολλα φιλια!!!!!!!!!

Μαριλία είπε...

Γεια σου, ρε Εβελίνα! Πολύ χαίρομαι που βρίσκω σχόλιό σου. Συγκυριακά ταιριάζει απόλυτα με την ανάρτηση που έκανα στο νέο μπλογκ, της ΣΤ (έκτη έχω φέτος...), οπότε ήρθε... κουτί. ;)

Έχεις δίκιο για την αλλαγή γνώμης, δεν μπορείς να το αφήσεις, πρέπει να το τοποθετήσεις στο κεφάλι του Πίκο και μετά να πάρεις άλλο. Ε, δεν το ξέρω πολύ καλά το Scratch... Όσο για αυτό που μένει στην οθόνη, δεν ξέρω γιατί γίνεται. Θεωρητικά ο κώδικάς μου είναι σωστός. Τώρα γιατί παίρνει πρωτοβουλιά... δεν έχω καταλάβει!

Το όνομα του εξωγήινου το πρότεινε το λογισμικό, αλλά έχεις δίκιο, κι εγώ τον σκύλο σου σκέφτηκα! χαχαχαχαχα

Πολλά φιλιά κι από μένα. Χαίρομαι πάντα όταν βλέπω να e-τριγυρνάτε από εδώ. :)

Υ.Γ. Θα περάσω να σας δω κι από κοντά, με την πρώτη ευκαιρία. Μου λείπετε όλοι πολύ. Ως τότε... χαιρέτα μου και τους υπόλοιπους. ;)

Ανώνυμος είπε...

Θα περιμένω με αγωνία την μέρα που θα σας δω να ξαναμπαίνετε στο σχολείο μας!!! Παρεπιπτώντος μιπως θα μπορούσατε (αν θελετε εννοειται) να μου δώσετε το link του νεου blog για να μαθαίνω νέα σας;;;;







Εβελίνα ΧΧΧ

Μαριλία είπε...

Κι εμένα μου λείπετε πολύ. ΠΟΛΥ όμως!!!

https://st-ekti.blogspot.com/

Ευπρόσδεκτη/οι πάντα! :)